Wednesday, June 08, 2011
Tuna Fishcakes
Tuna fish are truly a nutrient-dense food. An excellent source of high quality protein, tuna are rich in a variety of important nutrients including the minerals selenium, magnesium, and potassium; the B vitamins niacin, B1 and B6; and perhaps most important, the beneficial omega-3 essential fatty acids.
[WHfoods]
Masih terinspirasi dari resepnya Jamie Oliver ..
Ingredients :
- 2 buah kentang ukuran besar
- 1 kaleng tuna flakes
- 1 butir telor, pisahkan kuning n putihnya
- Keju parut secukupnya
- Garam n merica secukupnya
- Tepung roti kasar
- Minyak untuk menggoreng
Method :
- Rebus kentang, lalu haluskan.
- Campur kentang dengan tuna flakes, kuning telur, keju, garam n merica.
- Bentuk bulat/lonjong.
- Celupkan dalam putih telur, lalu gulingkan dalam tepung roti hingga berbalur rata.
- Diamkan sebentar dalam almari es.
- Goreng dalam minyak panas sedang hingga matang.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment